NOVETATS
Balisa Cilíndrica Flexible EGH-752

 Presentem la nova balisa cilíndrica flexible EGH-752 amb un disseny ergonòmic per facilitar la seva instal·lació, econòmica, fiable y robusta gràcies a la seva fabricació en polietilè i estèticament innovadora.
Disponible en 3 colors: verd, blau i vermell.


                                                                                                                       


SISTEMA de CONTROL d'ACCESSOS iBLACK
KENWOOD COMUNICACIONS DIGITALS
Tots els productes NEXEDGE; utilitzen avançats gestors amb tecnología DSP per a la digitalizació de la veu y son compatibles tant amb flotas analógicas en FM, com amb les noves digitales. Les conversions al nou sistema o les expansions del sistema requereixden exclusivament de modificacions de software i/o increment de les estacions base, pero sense necesitat d'efectuar "grans" modificacions. Kenwood ofereix la seva solució NEXEDGE per a xarxes convencionals, troncals y troncals multi-emplaçament enllaçades per xarxes IP, afegint seguretat digital per a les conversacions de veu i un conjunt d'avançades facilitats digitals óptimes per el sector industrial i gubernamental.

Casc antidisturbis amb Visera 4mm y Nuca Plegable 10mm

Fabricat en polietilé especial, el que li proporciona una resistència única a un nivell balístic contra cartutxos perdigons 12/70 d'escopeta al tret a 5 metres de distància i altres tipus de cops. Els orificis auditius inclouen un filtre anti-penetració de líquits, i permeteixen la perfecta comunicació auditiva amb l'exterior. Pantalla de policarbonat d'alta resistència. Tanca hermètica en la part superior per impedir l'entrada de líquits inflamables o corrosius cap a la cara de l'usuari. Incorpora un mecanisme en la visera que permeteix l'apertura graduada i posició vertical fixa. Visera sobre-dimensionada, tractada amb anti-vaho i protecció a las ratllades, totalment compatible amb l'ús de màscara anti-gas. Inclou un soport a cada costat per subjetar la màscara antidisturbis. Protecció de nuca d'espuma EVA de 1cm de gruix, folrada amb teixit ignífug. La nuquera es totalment plegable en el interior, el que facilita portar-lo penjat del cinturó. Atalatges interns de nylon de 1000 deniers amb tanca de seguretat XMAX i amb protector de barbilla ergonmic`i sense cantos o rebords vius. Color negre mate per evitar posibles reflexos i xapa metál.lica posterior amb inscripcións, que autentifica l'orígen del casc. Acolxat interior amb fibras hipoalergèniques i amb tractament especial anti-bacteries. Totalment ajustable i multi-talla. El sistema interior permet ajustar-se al tamany de cada usuari de forma ràpida i presisa. Anella en la part posterior del casc per facilitar el transport. Es subministra amb visera transparent de Lexan de 4mm de gruix, que ofereix protecció balística limitada. Opcionalment dispossem de la mateixa visera fumada (Ref. VIS10) per a ús en exteriors a plena llum del día.

Model Exclusiu  • Garantía: 5 anys. • Pes: 1.98Kg. • Color: Negre mate.

• Bossa de transport (teixit)
• Etiqueta de identificació d'usuari (nom y nº d'agent) a l'interior.